I inställningarna fixar du enkelt en prenumeration på din kalender

Sedan tidernas begynnelse, eller rättare sagt en sensommardag i augusti 2012 då LIME Go äntligen fick testas av säljare på Lundalogik, har jag haft en speciell relation LIME Go. Kärlek vid första ögonkastet var min spontana reaktion, trots att det saknades en hel del funktioner.

En kalenderkoppling var en sådan funktion. För mig var det till en början otänkbart att jobba i ett säljstöd utan koppling till en kalender, vilket resulterade i en hel del klippande och klistrande, kort sagt onödigt dubbeljobb. Men inte nu längre!

I veckan tog vi ett stort steg i LIME Go:s utveckling, och mitt jobb blev väldigt mycket enklare när kalenderprenumerationen kom på plats! Oavsett kalendertyp, plattform eller mailprogram så kan jag nu se alla mina möten med anteckningar från LIME Go på vilken enhet jag vill. Underbart!

Det är lite som att öppna Pandoras ask, eller som en Aladdinask i mitt fall, man vill bara ha mer och mer! Vi har fått in många önskemål på grymma funktioner och utan att säga för mycket så har vi en spännande framtid tillsammans framöver… 😉

Trevlig helg!

/Andreas