Alla Sveriges företag

LIME Go innehåller nästan alla företag i Sverige. Vi har kontaktuppgifter till över 1,8 miljoner beslutsfattare. Varje dag uppdaterar vi över 4000 poster och lägger till ca 500 nya poster i LIME Go. Företag byter telefonnummer, adress, e-post, befattningshavare med mera. Att informationen i ditt säljverktyg är uppdaterad är en förutsättning för att du ska kunna göra ett bra arbete utan att lägga tid på onödiga saker.

Samarbetar med experter

För att få så bra datakvalitet som möjligt samarbetar vi med informationskoncernen Bisnode som uppdaterar uppgifterna i en stor central databas som heter PARAD. Bisnode hämtar in uppgifter från egna enkäter, bolagsverket, SCB och många andra källor.

Ibland har vi fel information

Information är färskvara. Vi arbetar hela tiden för att hålla kontaktuppgifterna uppdaterade, trots att vi uppdaterar varje dag så händer det att vi har fel information. Som användare av LIME Go kan du ta del av all data till en låg fast kostnad, mycket tack vare att vi får din hjälp att hålla adressregistret uppdaterat. Om du upptäcker felaktiga telefonnummer, adressuppgifter med mera så kan du med en enkel knapptryckning informera oss om att uppgiften inte stämmer. Du får även möjlighet att ange vilken uppgift du uppfattar som korrekt om du vill. På detta sätt får vi snabba signaler om felaktiga uppgifter och kan snabbt leta rätt på de som stämmer och därigenom uppdatera registret.

Ibland saknar vi information helt och hållet

Varje år startas 60 000-70 000 nya aktiebolag. Utöver det startas enskilda firmor, handelsbolag, ekonomiska föreningar och så vidare. Uppgifterna från bolagsverket dröjer ibland vilket kan få till följd att du kommer sakna informationen i LIME Go under en tid. Givetvis är det också så att människor byter arbete, tjänst, placering eller på annat sätt sin arbetsvardag. Det tar ett litet tag för oss att hinna ikapp och uppdatera, det ber vi så klart om ursäkt för men vi arbetar hela tiden för att bli duktigare tillsammans med våra partners.

Som LIME Go användare får du hjälp av alla andra LIME Go användare att uppdatera telefonnummer och adressuppgifter, givetvis fullständigt anonymt. Om flera användare ändrar samma adress, telefonnummer eller e-post så kvalitetskontrollerar vi uppgiften och återför den till databasen. Genom våra gemensamma insatser får du tillgång till Sveriges bästa företagsregister för knappt 400 kr per månad.

Tack för din insats! Nu hoppas vi att LIME Go hjälper dig att sälja mer till fler!

/Lars

Ps. Har du inte testat LIME Go än? Då är det dags! Fyll i din e-postadress här så hör vi av oss. Givetvis kostnadsfritt.