Vi går ljusa tider till mötes, inte bara räknat i soltimmar. Vi har många spännande saker på gång, som t.ex. mötesbokning direkt i Go, kommande webbinarium och inte minst ett kommande samarbete med ProspectEye. Läs mer nedan!

/Vännerna i LIME Go-teamet


Lär dig mer om hur LIME Go kan hjälpa dig!

Under våren kommer vi att hålla korta och enkla webbinarium med jämna mellanrum. Som ny användare får du en bra introduktion till de olika delarna av LIME Go, och självklart kommer vi hålla webbinarium även för dig som är en van användare.
Webbinarierna leds av Jenny Grafström, vår alldeles egna kundtjänst- och supportexpert. Du har säkert redan pratat eller chattat med Jenny om du har varit i kontakt med vår support.

Det första webbinariet kördes förra veckan och blev mycket lyckat, nästa är inplanerat till slutet av maj. Har du 20 min över så är det väl investerad tid! Allt du behöver är en webbläsare, och självklart är det helt gratis. Håll utkik efter anmälan!


Boka dina säljmöten direkt i LIME Go

Här om dagen lanserade vi en ny funktion, möjligheten att boka möten inne i LIME Go. På ett företag eller på en person hittar du nu funktionen ”Boka möte”.

Nyhetsbrev_april-boka-mote

Du hittar ditt möte på startsidan ”Min dag”.

Nyhetsbrev_april-boka-mote-min-dag

När mötet väl är utfört får du en supersmidig möjlighet att rapportera hur mötet gick:

Nyhetsbrev_april-boka-mote-rapportera

Ännu mer möten på gång!

Nyhetsbrev_april-boka-mote-pa-gang

Funktionen är i dagsläget enkel, men vi har riktigt spännande funktionalitet på gång! Först ut är att få in dina möten i din kalender via det öppna formatet iCalendar. Det betyder att vi kommer stödja Outlook, Google Kalender och iCloud med flera. Du kommer då få påminnelser oavsett om du har LIME Go igång eller inte.

Vi kommer löpande utöka med mer funktionalitet. Tveka inte att höra av dig om just dina önskemål!

 

Heta prospekts direkt från din hemsida!

Visst vore det smart om du kunde se vilka som besökt din hemsida för att sedan kunna bearbeta dem direkt inne i LIME Go? Våra vänner på ProspectEye är experter på att se vilka som besöker en hemsida, och sedan avgöra vilka besökare som är bra prospekts och vilka som bara kikade förbi.

Vi är stolta att presentera ett unikt samarbete med ProspectEye, där du som LIME Go kund kan få tillgång till en ”lightversion” av ProspectEye. Vi håller på och skissar på hur det skulle kunna se ut och fungera, håll utkik här på bloggen för mer information inom kort!


LIME Go och ”Heartbleed-buggen”

Nyhetsbrev_april-heartbleed_web

För ett tag sedan hittades ett säkerhetshål i OpenSSL, en säkerhetsteknologi som många internettjänster använder. LIME Go är INTE drabbat av detta säkerhetshål.

Har ni samma lösenord i LIME Go som på någon av de drabbade sidorna, där både Facebook och Google ingår, bör ni byta ert lösenord även i LIME Go. Vi tar säkerhet och er data på största allvar och håller ständigt koll vad som händer i branschen. En av de vanligaste säkerhetsbristerna är dock inte de rent tekniska, utan något mycket mer mänskligt; för svaga lösenord. Tänk på att inte använda samma lösenord på flera sidor och byta lösenord vid jämna mellanrum. Läs mer om hur du skapar ett starkt lösenord här.