fpe_lean_tribe

Spana in när vår grymma produktchef Filip snackar om arbetet med lanseringen av LIME Go och grunden för LIME Go-teamet – Project X.

Du hittar presentationen här!

TL;DW?

I november förra året fick ett team med säljare, marknadsförare, konsulter och utvecklare på Lundalogik möjligheten att under fyra veckor experimentera med lanseringen av vår nya webbaserade produkt ”LIME Go”. Vi ville på ett snabbt och effektivt sätt testa nya angreppssätt kring hur vi arbetar med försäljning, marknadsföring och produktutveckling för att kunna förändra verksamheten på rätt sätt.

Medlemmarna i teamet hade inga specialiserade roller utan högg tag i allt från att ringa säljsamtal, göra filmer, skriva kod och intervjua kunder. Alla satt tillsammans i samma rum och arbetade enligt ”Lean Startup”-metodiken som är lovordad av många men som få vågar använda i verkligheten.

Kanske var vi lite galna? Lyssna på vilka läxor vi lärde oss genom projektet – hur lär man sig lansera en ny webbaserad produkt? Hur fungerade projektformen? Vilken pizzasort gynnade kreativiteten bäst? Detta och mycket mer!

Trevlig helg!

Psst. Har du sett vår nya hemsida? Spana in den här!