”Nu är det jul igen, och nu är det jul igen, och julen varar än till…”

Doften av lussekatter och pepparkakor sprider sig på bagerierna runt om i stan. I allt fler fönster sätts julstjärnor och adventsljusstakar upp och julmusik spelas i butiker och hem. Nedräkningen har börjat, snart är det julafton!

Se nu till att använda denna högtid som en möjlighet att nå ut till dina prospekt och kunder. Här är fyra anledningar till varför en julhälsning från Lime Go är helt rätt:

1. Spara tid i julruschen

Skapa en julhälsning i Lime Go på ett kick! Utgå från en färdigdesignad julmall och klistra in din hälsning direkt. Välj sedan mottagare och skicka ut på önskad tid. Enklare än så kan det knappast bli.

2. Säg tack <3

Möjliga och befintliga kunder är anledningen till att ditt företag finns. Att visa uppskattning genom en hälsning är aldrig fel! Stärk relationen och visa att du bryr dig, det kommer många att glädjas av.

3. Stärk kampanjerna med en julhälsning

Ca 3-6 gånger fler mottagare klickar sig vidare från ett mejl i jämförelse med en Facebook-uppdatering. Därför är mejl en riktigt bra möjlighet för att stärka befintliga kampanjer. Länka till erbjudandet, tävlingen eller hemsidan och få mottagarna att ta den väg du önskar!

4. Stay top of mind

Året börjar lida mot sitt slut så se till att vara top of mind inför 2019. Glöm inte att vara personlig i såväl ämnesrad som innehåll och öka öppningsfrekvensen med så mycket som upp till 14%. Kanske leder det till nya avslut redan nu under december?

Skapa ett konto och skicka din vinterhälsning direkt >

Sist men inte minst, god jul från oss på Lime!

Vill du veta mer om du skickar smarta utskick med Lime Go? Se vårt webbinarium >

Inlägget uppdaterades 2018-12-18